FITNESS DENÍČEK #1

5:03

Ahoj!
Začala jsem cvičit a tak mě jen tak napadlo že o tom budu dělat články..pod názvem FITNESS DENÍČEK. První část bude hlavně o věcech které potřebujete pokud začínáte cvičit doma. :')
Moje váha na začátku cvičení: 53 kg
Nepotřebuju schodit. Chci nabrat svaly (hlavně) ale taky mít dobrý pocit že něco dělám. Protože tělo to potřebuje. Každý vydržíme něco jiného a proto si cviky upravujte doma.
Co teda mít na domácí cvičení?
Určitě si musíte pořídit boty na cvičení. Cvičit bez bot není dobré takže si pořiďte kvalitní boty.
S tím souvisí i legíny/kratasy a nějaké tilko nebo sportovní podprsenka. To je tedy oblečení které tak nejak musíte mít.
Pomůcky
Tak, pokud jste to vzali vážně kupte si na začátek činky které mají tak 1kg. Ty využijeme docela dost. Pokud ale nechcete investovat do tohoto tak prostě dvě pet láhve s objemem 1l. Ty si prostě každé cvičení naplnite  vodou. Je dobré mít taky velký míč který ale není nutný. To je asi vše co na začátek potřebujete.

Co jíst?
Holky, pokud přestanete jíst..kila půjdou nahoru. Je dobré jist každé 3-4 hodiny. Pestrá strava je nejlepší. K snídani nějaké ovesné vločky. Oběd by měl být masový. A večeře by měla být zeleninova nebo ovocna. :-)

To je pro dnešní článek vše. Příště si už řekneme nějaké ty cviky na nohy a zadek. Tak zatím!

You Might Also Like

0 komentářů

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images